Levering 1–5 hverdage | Fri fragt over 499,-

Det aarhusianske forlag Herman & Frudit

Det aarhusianske forlag Herman & Frudit er et uafhængigt forlag med en ret banal ambition. Nemlig at skabe et bibliotek for kommende klassikere. Forlaget gik i luften for tre år siden. En eftermiddag i efteråret, 2017. Vi arbejder alle sammen frivilligt for ambitionen, og det er selve forudsætningen for, at missionen kan lykkes, og alting kan hænge sammen. Et eventuelt overskud blir geninvesteret i nye udgivelser. Vi har nemlig ingen ambition om at blive store. Og selvom vi skulle gå hen og blive større, vil vi være små.

For vi kan lide at være tæt på udgivelserne og hele tiden vide, hvad der sker på hver udgivelse og i alle dele af processerne. Det tar tid. Men det betyder også, at dem, vi arbejder sammen med, er folk, vi har stor tillid til. Det altafgørende som lille er at vide, at der er opgaver og udfordringer (og endda rigtig mange), som vi ikke er bedst til. Dem lader vi, andre om.

Vores fokus er poesi, digte, etc. Sært barn har mange navne. Hvis vi skulle nærme os noget, der minder om et mantra for vores forlag, er det, at vores udgivelser skal være nogle af årets allerbedste bøger i genren og i forfatterskaberne

Og så sætter vi ellers al lid til, at der knytter sig noget goodwill til bagkataloget. Til Simon Grotrian, Eske K Mathiesen, Per Aage Brandt, Janus Kodal & Anna Jacobina Jacobsen, Madame Nielsen, Suzanne Brøgger & Ferdinand Ahm Krag, Josefine Olsen, Peter Laugesen, Knud Sørensen, Peter Brandes, Christoffer W Bjerregaard og Aske Tolsgaard, Morten Søndergaard, Peter Nielsen, Anna Malan Jogvansdottir, Liv Ea og Christoffer Thunbo Pedersen. Målet er at blande folk fra øverste hylde med dygtige folk, der er ved at finde deres pladser. Med håbet om at de første kan hjælpe de sidste.

 

Har du et godt manuskript?
Forlaget modtager pt uopfordrede manuskripter på hermanogfrudit@gmail.com  

 

Presse
Du kan finde pressefotos og pressetekster her

 

Adresse
Det aarhusianske forlag Herman & Frudit
Tietgens Plads 5, st. th
8000 Aarhus C

Mail: hermanogfrudit@gmail.com

CVR 38924192